Heb jij ook al eens een slaapmandje gekocht waarvan je wist dat je kat dit super fijn zou vinden om in te slapen? Maar dan ontdekt dat ze er nog niet naar omkijkt?

Dan ben je zeker niet de enige! 

Ontdek in deze aflevering over de ideale slaapplek voor jouw kat :

  • Waarom de meeste katten de slaapmandjes van de dierenwinkel niet fijn vinden
  • Hoe je een droomplek voor je kat creëert
  • Welke materialen je best gebruikt
  • Waar je best slaapplaatsen installeert
  • Hoeveel slaapplekken je best voorziet
  • Hoe je je kat geen stress bezorgt als je een slaapdekentje wil wassen

Wil jij graag wat persoonlijk advies over hoe je die ideale slaapplek voor je kat het beste organiseert voor jouw kat of katten? Wil je ook tips over haar andere bronnen zoals de kattenbak, eten- en drinken en krabben? Of zit je met vragen over je kat?

Plan dan gewoon een online gesprek met me in. Daarin praten we over jouw kat of katten, geef ik je inzicht in de stappen die jij kan zetten en direct een praktisch advies om mee aan de slag te gaan.

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op:

P.S.: Wil je aan de slag met het optimaliseren van de leefomgeving van je kat? Luister dan zeker ook naar aflevering 3 over hoe je de routines van je kat aanpast. Zo vermijd je dat ze stress krijgt van de veranderingen en ander vervelend gedrag vertoont.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *