Rennen, springen, klimmen en weer slapen … Heeft jouw kat ook dagelijks van die zotte 5 minuten? Dat ze als een gek door de kamer vliegt? 

Ontdek over dit rennen, springen en klimmen :

  • Waar komt dit gedrag vandaan?
  • Waarom is het goed om te rennen, springen, klimmen?
  • Hoe kan je dit gedrag stimuleren bij je kat?
  • Is dit voor alle leeftijden?
  • Wat als mijn katten achter elkaar rennen? Mag ik dit toelaten of moet ik ingrijpen?

Weet jij niet meer hoe je moet omgaan met jouw energieke kat? Lijkt haar energie tomeloos en houdt ze je zelfs ’s nachts wakker?

Volg dan mijn online cursusZo overleef je je energieke kat’. Deze cursus bestaat uit korte video’s die je bekijkt wanneer het jou past. Je krijgt een boel praktische en budgetvriendelijke tips om te zorgen dat jouw kat zichzelf bezig houdt. En inzicht in hoe je het samen spelen leuker kan maken.

En het is ook leuk om die tips samen met je kinderen uit te proberen.

Een kat die springt achter een veertje

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op:

P.S.: Wil je aan de slag met het optimaliseren van de leefomgeving van je kat? Luister dan zeker ook naar aflevering 3 over hoe je de routines van je kat aanpast. Zo vermijd je dat ze stress krijgt van de veranderingen en ander vervelend gedrag vertoont.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *