Een 5-stappenplan om je katten overeen te laten komen met elkaar.

Want katten in huis die niet overeenkomen bezorgen de baasjes én de katten behoorlijk wat stress en irritaties. Elementen die een vertrouwensbreuk in de relatie kunnen slaan.

Wat kan je best doen als je katten niet overeen komen met elkaar?

In deze aflevering over het 5-stappenplan heb ik het over :

  • Dominantie bij katten
  • Wat de gevolgen kunnen zijn als je je katten gewoon bij elkaar zet zonder eerst rustig kennis te maken met elkaar
  • Hoe katten het liefst op date gaan
  • Mijn 5-stappenplan om je katten overeen te laten komen met elkaar of van de eerste keer op een goede manier aan elkaar voor te stellen

Zoek jij hulp bij dit stappenplan? Wil jij weten hoe je geur introduceert en een gemeenschappelijke geur tussen kat creëert? Wil je hulp bij het maken van positieve associaties tijdens het hele datingsproces?

Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in. Daarin krijg je concreet advies waar je direct mee aan de slag kan gaan.

En dat het ‘5-stappenplan om je katten overeen te laten komen met elkaar’ werkt, heeft ook Tom ondervonden. Zijn katten Gandalf en Noodle kwamen absoluut niet goed overeen met elkaar en hij vertelt dit over hun datingstraject:

Dus haal jij binnenkort een extra kat in huis? Of komen je katten niet goed overeen met elkaar. Wacht dan niet tot het echt goed fout gaat. Maar zorg voor rust en kalmte in huis.

En boek een kennismakingsgesprek met me in. Je ontvangt tijdens deze babbel al direct concreet advies om mee aan de slag te gaan.

Ik kijk ernaar uit om jou en jouw katten te ontmoeten!

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op:

P.S.: Wil je aan de slag met het optimaliseren van de leefomgeving van je kat? En het verplaatsen van bronnen? Luister dan zeker ook naar aflevering 3 over hoe je de routines van je kat aanpast. Zo vermijd je dat ze stress krijgt van de veranderingen en ander vervelend gedrag vertoont.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *