21 tips om je kat veilige en stressloze feestdagen te geven .                      

Welkom bij deze nieuwe aflevering van Jagen op Kattengeluk. Eentje helemaal in de sfeer van de Feestdagen. Wij vinden het fijn, veel familie en vrienden, bij elkaar zijn, vuurwerk en lichtjes.

Maar katten niet.

En in deze periode zie ik veel filmpjes voorbij komen van katten die in de kerstboom zitten, die spelen met de kerstdecoratie of de kerstboom helemaal omkieperen. Hilariteit alom.

Maar het kan ook gevaarlijk zijn voor je kat. Om nog maar te zwijgen van de stress die onze katten voelen tijdens de feestdagen.

In deze aflevering over de feestdagen geef ik je graag :

  • 21 tips over hoe je ervoor zorgt dat je kat veilig en stressloos de feestdagen doorkomt

Wil jij leren hoe je ook buiten de feestdagen je kat een stressvrij en fantastisch leven geeft?

Wil je weten hoe je op een makkelijke en budgetvriendelijke manier zorgt dat ze zichzelf bezig houdt?

En krijg je graag inzicht in haar lichaamstaal zodat je haar taal leert spreken en beter begrijpt wat ze tegen jou wil zeggen?

>>>>> Neem dan een kijkje in mijn gemakkelijke en snelle cursussen!

Je krijgt hiermee toegang tot een wereld van kennis over katten en hoe je jouw band met hen versterkt. En je leert hoe je ervoor zorgt dat jullie gelukkig zijn samen.

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op:

P.S.: Wil jij je kat in deze dagen extra ondersteunen door rekening te houden met haar routines en vaste gewoontes? Wil je haar een veilig gevoel geven door te zorgen dat zij haar voorspelbaarheid en controle behoudt? Luister dan naar aflevering 3 van Jagen op Kattengeluk. Want daar vertel ik je meer over deze routines en hoe je ze kan behouden of veranderen op een aangename manier voor je kat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *