Ontdek wie jouw kat écht is met Animal Design.    

Ongeveer anderhalf jaar geleden ontdekt ik Human Design. Dit was voor mij de allereerste tool die mij zo’n volledig en correct inzicht in mezelf gaf. Die me meer inzicht gaf in mijn talenten en wie ik écht ben. Ik ontdekte dat ik me vaak klein houd uit angst wat anderen daarvan zullen zeggen. Human Design gaf me het zelfvertrouwen dat ik helemaal mag zijn wie ik ben omdat het zo in mijn Design of mijn blauwdruk zit. Nu voor je de aflevering stopt of denkt “waar gaat dit naartoe, en wat heeft dit met katten te maken”, wacht nog even.

Want er bestaat ook zoiets als een Animal Design. Elke kat heeft ook een unieke Design of blauwdruk. En door die te kennen begrijp je je kat beter, kan je haar makkelijker gelukkig maken en voorkom je sneller vervelend gedrag.

In deze aflevering over Animal Design vertel ik je graag :

  • meer over wat Animal Design precies is
  • leg ik de blauwdruk van mezelf en mijn kat Ziva bloot
  • vertel ik je wat ik daaruit geleerd heb dat ervoor zorgt dat de band met mijn Ziva nog hechter is

Wil jij ook de blauwdruk van jouw kat leren kennen en ontdekken wie jouw kat écht is? Dan pluis ik dat graag voor jou uit.

Ik bezorg je de blauwdruk van jouw kat en geef je uitleg over wat haar poorten en kanalen op die blauwdruk willen zeggen.

Stuur hiervoor een e-mail naar info@thepetcoach.be. En dan open ik voor jou graag de wereld van jouw mysterieuze kat.

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op:

Animal Design zorgde voor een hechtere band met mijn kat Ziva
Mijn band met mijn kat Ziva is hechter geworden dankzij Animal Design

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *