De 10 dingen die je nooit mag doen bij je kat.        

Welkom bij aflevering 13 van mijn podcast Jagen op Kattengeluk. Misschien luister je net voor een lekkere Kerstmaaltijd of heb je tijdens deze feestdagen even de tijd genomen om te vertragen. Op welke moment je ook luistert, ik ben zo blij dat je er bent.

Want vandaag vertel ik je wat de 10 dingen zijn die je nooit mag doen bij je kat.

Dus als je niet weet waar je het weer over moet hebben met de familie aan de feesttafel … laat je dan gerust inspireren door deze aflevering.

Wil jij meer weten over wat je net wél kan doen om je kat zielsgelukkig te maken? Wil je ontdekken wie zij écht is en haar lichaamstaal écht begrijpen? Wil je leren hoe je met haar speelt, traint en ervoor zorgt dat ze zichzelf bezig houdt?

Sluit je dan aan bij mijn Geluksschool voor katten.

Dit is een online platform waar je toegang hebt tot al mijn cursussen, e-books en informatie over katten. Je hebt maandelijks de kans om me vragen te stellen in een online Q&A. En ik upload maandelijks nieuwe content. Dit kan een masterclass zijn, een volledige nieuwe cursus, een challenge en nog zoveel meer. En gebaseerd op de onderwerpen die jij interessant vindt.

Dus is jouw goede voornemen voor 2023 om meer liefde en geluk te ervaren met alles en iedereen om je heen? Start dan met de Geluksschool voor katten. En je gaat nooit meer op dezelfde manier kijken en omgaan met je kat.

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op::

P.S.: In de aflevering heb ik het over voldoende krabmogelijkheden voorzien voor je kat. Zodat zij zowel horizontaal als verticaal kan krabben om zich goed in haar vel te voelen. Wil je meer weten hoe je op een makkelijke manier deze krabmogelijkheden voorziet voor haar? Luister dan naar aflevering 7 van Jagen op Kattengeluk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *