De meeste etensbakjes staan verkeerd … Bij de meeste kattenbaasjes waar ik over de vloer kom, staat het etensbakje op de grond in de keuken. Maar ik ga eerlijk zijn, dit is niet de meest ideale plek voor je kat om te eten. 

Ontdek in deze aflevering over ‘De meeste etensbakjes staan verkeerd’:

  • Het natuurlijke eetpatroon van onze katten
  • De beste plaats om haar eten te zetten
  • Hoe vaak je haar best eten geeft
  • Hoeveel etensbakjes je best voorziet
  • Welke etensbakjes de meeste voorkeur hebben bij katten

Heb jij graag hulp bij het inrichten van de leefomgeving van je kat zodat zij zich volledig happy voelt? Wil jij tips en advies voor jouw specifieke kat over waar je haar eten, drinken, kattenbak, krabpalen enzovoort zet? Of zit je met prangende vragen over je kat?

Dan kan je een online gesprek met mij inboeken. Tijdens zo’n gesprek praten we samen over jouw kat of katten. En geef ik je met plezier mijn mening en advies

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op:

P.S.: Als je aan de slag gaat met de tips, probeer dan niet alles tegelijk te veranderen. Want dan raakt je kat in de war en krijgt ze stress. TIP: Luister naar aflevering #3. Daarin ontdek je hoe je routines en bronnen verandert en de stress voor je kat zo laag mogelijk houdt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *