Onze katten drinken vaak te weinig. We gaan er vaak vanuit dat onze katten zelf in staat zijn om voldoende te drinken en gehydrateerd te blijven. Maar onze katten zijn moeilijke drinkers en slagen er dus niet altijd in om voldoende vocht op te nemen. En dit is een bedreiging voor hun fysieke en mentale gezondheid. Dus hoe laat je je kat meer drinken?

In deze aflevering ontdek je:

  • waarom drinken belangrijk is voor je kat
  • waar dat moeilijke drinker zijn vandaan komt
  • hoeveel water je kat per dag nodig heeft
  • makkelijke en budgetvriendelijke tips om je kat meer te laten drinken

Heb jij een moeilijke drinker in huis? Of wil jij je kat meer laten drinken? Download dan zeker mijn ‘23 tips om je kat meer te laten drinken’.

Daarin vind je alle tips uit deze podcastaflevering PLUS 10 extra tips, speciaal voor moeilijke drinkers.

>>>>> Wil jij graag PERSOONLIJK ADVIES voor jouw kat?  Boek dan een adviesgesprek met me in.

In 1,5u kan je me al je vragen stellen en krijg je praktische tips om jouw kat gelukkiger te maken.

Ideaal als je aan de slag wil met haar basisbehoeften en haar leefomgeving wil inrichten zodat zij zich goed in haar vel voelt. Of om je kat voor te bereiden op een verhuis, een baby, een nieuw huisdier, …

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op:

P.S.: Als je aan de slag gaat met de tips, probeer dan niet alles tegelijk te veranderen. Want dan raakt je kat in de war en krijgt ze stress. TIP: Luister naar aflevering #3. Daarin ontdek je hoe je routines en bronnen verandert en de stress voor je kat zo laag mogelijk houdt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *