Ik ben nogal een angsthaas, een schrikschijter, een bange wezel, …

Halloween is dan ook niet mijn favoriete feest van het jaar.

En ik kan best begrijpen dat sommige mensen griezelen en iemand laten schrikken leuk vinden. Maar ik lijk op dat vlak wat meer op katten, vrees ik.

De meeste katten houden ook niet van onvoorspelbaarheid en van plots schrikken.

Wat ik wél leuk vind, zijn verkleedfeestjes. Maar dan liefst niet in iets griezeligs zoals een lijk of zo. 

Maar … kan je eigenlijk een Halloween verkleedfeestje met je kat houden? Een zwarte kat met een Draculapak … Of een rosse kater als pompoen?

Dat hoor je in deze nieuwe episode.

Gratis adviesgesprek van 30 minuten

Ik zou het fantastisch vinden als jij deze podcast een review geeft. Want zo maak je kans op een gratis gesprek van 30 minuten met mij waarin je al jouw vragen over je kat kan stellen.

Het kost niet veel tijd en is heel eenvoudig want in Spotify hoef je enkel sterretjes te geven. Je doet dit door in Spotify naar de podcast Jagen op Kattengeluk te gaan, bovenaan op het sterretje te klikken en dan op ‘show beoordelen’ te klikken. Daar kan je jouw aantal sterren kiezen. En klik op verzenden. 

Bij elke aparte aflevering kan je me ook laten weten wat je van die specifieke episode vond. Dat vind je gewoon in de aflevering zelf onder de tekst van die episode, bij de Q&A.

Luister je in Apple Podcasts? Dan ga je ook naar de podcast Jagen op Kattengeluk en scroll je helemaal naar beneden tot je ‘Schrijf een review’ ziet staan. Daar klik je op en kan je jouw mening over de podcast ineens typen.

Om mee te doen met de winactie, hoef je me enkel een screenshot van jouw sterretjes of review te sturen via Instagram of via e-mail naar info@thepetcoach.be. In november en december 2023 maak ik elke week 2 winnaars bekend.

Veel succes met de winactie. Alvast een dikke dank je wel voor jouw review en tot gauw!

Halloween kat - zwarte kat tussen pompoenen
Halloween kan echte horror zijn voor je kat

Extra inspiratie

Hieronder vind je een aantal linken naar andere episodes van de podcast met extra inspiratie:

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

En je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op::

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *