De meeste katten zijn in staat om hun eigen vacht goed te onderhouden. Maar bij katten die langer haar hebben of wat ouder worden, kan het interessant zijn om hen een handje te helpen. En het is ook een hele fijne manier om de band met jouw kat te versterken.

Maar om te zorgen dat het leuk blijft voor beide partijen moet je wel de subtiele lichaamstaal van jouw kat goed kunnen lezen. 

In deze nieuwe aflevering van Jagen op Kattengeluk vertel ik je graag op welke lichaamstaal je best let. Zodat je op tijd ziet wanneer zij er genoeg van heeft.

In deze aflevering over lichaamstaal tijdens het kammen:

verwijs ik naar de super interessante online cursus van @miauw_kattentrimmer. Zij leert je met simpele en duidelijke video’s hoe jij de vacht van je pluizenbol op een huid-, vacht- en katvriendelijke manier zelf onderhoudt. Welk materiaal je nodig hebt en wat je best niet doet.

Meer informatie over deze online cursus ‘Help, mijn kat zit in de knoop!?’ vind je op:

https://miauw-kattentrimmer.be/cursus/

Vind jij dat meer kattenbaasjes de informatie uit de podcast moeten horen?

Ik hoop dat je deze episode interessant vond en dat ik je iets heb kunnen leren over jouw kat. 

Je zou mij dan ook een enorm plezier doen als je een review schrijft over deze podcast. Zo kunnen andere kattenbaasjes de podcast veel makkelijker ontdekken. En ook hun kat gelukkiger en gezonder maken.

Je schrijft een review in enkele minuten via jouw favoriet podcastkanaal door op de podcast te klikken.

Kijk je via YouTube naar Jagen op Kattengeluk? Aboneer je dan op mijn kanaal en laat een duimpje omhoog achter bij de aflevering. 

Alvast nen dikke merci om dat te doen. En om mee een wereld te creëren met alleen maar gelukkige katjes.

Lichaamstaal bij kammen - Vrouw die kat knuffelt in de zon
Het kammen van je kat kan de band tussen jou en je kat versterken.

Is jouw kat al eens agressief tijdens het kammen? Luister dan zeker naar aflevering 23: ‘Waarom bijt mijn kat uit het niets?

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

En je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op::

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *