Hebben katten een besef van tijd?

Welkom bij deze allereerste aflevering van Jagen op Kattengeluk van het nieuwe jaar! Het is al 2023. Hoe ongelofelijk is dat! Ik weet het, het is een cliché. Maar ik vind echt dat de tijd alleen maar sneller vliegt. En dat we echt van elke dag iets moois moeten maken en er van genieten.

Nu ik besef welk jaar het is, welke dag en hoe laat het is. Maar hebben onze katten ook een besef van tijd? Dat kom je te weten in deze nieuwe aflevering.

In deze aflevering over besef van tijd van je kat kom je te weten:

  • Heeft jouw kat een besef van tijd?
  • Hoe weet ze hoe laat het is?
  • Kan jouw kat terugdenken aan het verleden?
  • Maakt jouw kat een onderscheid tussen 2 minuten en 2 uur?
  • Gaat de tijd even snel voorbij voor jouw kat als voor jezelf?

Wat heb jij geleerd uit deze aflevering dat je nog niet wist? Wat verraste je? Of vond je een leuk weetje over je kat? Deel het gerust op jouw sociale media en tag mij op @kelly.thepetcoach.

Want ik vind het super fijn om te horen of jij iets bijleerde van deze aflevering!

En je maakt er niet alleen mij enorm blij mee maar je inspireert ongetwijfeld andere kattenbaasjes met jouw nieuwe kennis.

Dikke dank je wel om te luisteren en tot heel gauw!

Getijgerde kat ligt op een wit laken - hebben katten een besef van tijd
Katten hebben een besef van tijd. Maar niet zoals wij mensen dat hebben.

Linken en leuke extra’s

>>>>> Wil je geen enkele aflevering van de podcast missen? Abonneer je dan nu via je favoriete podcastkanaal (Spotify – Apple podcast – …).

Je kan de podcast ook bekijken als video op YouTube als je mij liever in actie ziet. En pssst, vergeet je niet gelijk te abonneren op mijn YouTube kanaal hé.

>>>>> Wil je nog meer advies over katten? Schrijf je dan hier in voor de CAT TAILS nieuwsbrief.

En volg me op::

P.S.: In de aflevering heb ik het over het belang van routines voor je kat. Wil jij meer rekening houden de gewoontes van je kat of een bepaalde routine veranderen? Beluister aflevering 3 want daarin vertel ik je meer over het belang van routines, hoe je ze in stand houdt en hoe je ze verandert zonder dat je kat stress ervaart.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *