Je bent nu uitgeschreven van de Cat Tails nieuwsbrief van The Pet Coach. Dit betekent dat je geen interessante kattenweetjes, nuttige tips en advies over katten of informatie over mijn diensten en cursussen meer zal ontvangen in jouw mailbox.

Opgelet! Heb je recent iets bij me aangevraagd of gekocht? Jouw uitschrijving heeft betrekking op alle e-mails van The Pet Coach. Dus hierover ontvang je ook geen informatie meer.

Heb je je vergist en wil je de Cat Tails nieuwsbrieven wél nog blijven ontvangen?

Vul dan je voornaam en e-mailadres hieronder opnieuw in:

Een gevlekte kat die op haar rug op een dekbed ligt
Foto van een klant

Anouk

Baasje van 1 kat

“Ik voelde gelijk een klik met Kelly. Ze focust zich voor 100% op katten en heeft daardoor echt expertise. Ze geeft niet zomaar wat advies om het gedrag tijdelijk op te lossen maar gaat de diepte in om te onderzoeken waar het vervelende gedrag van mijn kat vandaan komt. En hoe ik dit gedrag bij de bron kan aanpakken door praktische tips.”

Elke

Baasje van 2 katten

“Kelly gaf me veel creatieve en haalbare tips die volledig toegepast waren op mijn specifieke situatie en gezin. Ik wist al veel van katten maar heb toch nieuwe dingen bijgeleerd. Kelly voelde perfect aan wat ik nodig had om goed geholpen te worden. Ik voelde me daardoor gemotiveerd om met het advies aan de slag te gaan.”

Heb je nog vragen? Contacteer me dan via info@thepetcoach.be.

Kelly van The Pet Coach

Algemene voorwaardenPrivacy beleid