Klik op onderstaande knop en start jouw avontuur.

Als je op onderstaande knop klikt, kom je terecht in een Facebook groep. Daar staat de volledige online cursus voor je klaar. Je krijgt eerst twee vragen om toegelaten te worden tot de Facebook groep. De eerste vraag is om je e-mailadres in te vullen waarmee je inschreef. En de tweede vraag is om akkoord te gaan met de regels van de groep.

Binnen 24u krijg je dan toegang tot de privĂ© Facebook groep en tot alle video’s en documenten die bij deze cursus horen.

De Facebook groep is gewoon het platform waar al het materiaal van de cursus staat. Het is geen discussiegroep.

Een kat die springt achter een veertje

Wat als je geen Facebook account hebt?

Omdat de cursus zich volledig in een Facebook groep bevindt, heb je een Facebook account nodig om toegelaten te worden tot het platform. Maar geen nood! Dit betekent niet dat je ineens actief en zichtbaar moet worden op Facebook. Je kan een account aanmaken en onzichtbaar blijven. Dit is hoe je dit doet:

  • klik op onderstaande knop om naar de Facebook groep te gaan
  • klik direct op ‘niet Facebookaccount aanmaken’ of eerst op ‘lid worden van deze groep’
  • vul je gegevens in (naam, voornaam, e-mailadres of telefoonnummer, wachtwoord, geboortedatum, geslacht). Je kan achteraf instellen dat niemand deze gegevens te zien krijgt via jouw instellingen van je Facebook account. Klik op registreren.
  • klik in de groep op ‘Lid worden’ en vul de 2 vragen in. Binnen 24u krijg je toegang tot de groep en de cursus. Je krijgt een melding in je Facebook account hiervan.
  • Ga dan naar je Facebook profiel en klik bovenaan op de 3 streepjes of op je profiel. Klik vervolgens op ‘Instellingen’. Hier kan je alles instellen over je meldingen. Bij ‘Doelgroep en zichtbaarheid’ kan je je profiel onzichtbaar maken voor anderen door alle zichtbaarheid op ‘alleen ik’ te zetten.

Ik wens je veel plezier met de cursus!

Liefs

Kelly

Algemene voorwaardenPrivacy beleid