Gratis aanbod - Voorpagina van het e-book Zo stop je plassen buiten de kattenbak

zo stop je plassen buiten de kattenbak

  • Verspil jij uren tijd en massa’s geld aan urine poetsen? Verlang je naar een kat die altijd op haar kattenbak haar behoefte doet? Dan is deze mini-cursus iets voor jou. Inclusief een overzicht van de beste poetsmiddeltjes, een duidelijke video en een overzichtelijke gids.

inspirerende blog boordevol advies

  • Wil jij je kat beter leren kennen? Wil jij weten wie ze is en wat ze nodig heeft voor een fantastisch leven? Snuister dan eens door de vele artikels in mijn blog. Je ontdekt gegarandeerd iets dat je nog niet wist van je kat.
Gratis aanbod blog - Kat werkt op laptop

tips om je kat een fantastisch leven te geven

  • Zoek jij naar tips en inspiratie om je kat haar best mogelijke leven te geven? Makkelijke en goedkope trucjes om haar nog gelukkiger te maken? Schrijf je dan in voor de kattentips. Ze komen automatisch in je mail terecht.
Gratis aanbod kattentips - gezicht van kat die op haar zij ligt en gelukkig lijkt

Gratis aanbod intakegesprek gedragstherapie - een witte kat eet van een kamerplant

Intakegesprek gedragstherapie

Wil jij het vervelend gedrag van je kat aanpakken? Wil je weten of gedragstherapie wel iets voor haar is? En voor jou? Boek dan een gratis en vrijblijven intakegesprek gedragstherapie van 30 minuten met me in. En ik vertel je alles over mijn aanpak.

Marleen

Baasje van 3 katten

“Ik heb je tips voor de katten ondertussen al ter harte genomen en merk toch al verschil met onze 3 katers 😀.”

Elke

Baasje van 2 katten

“Ik wist al veel van katten maar heb toch nieuwe dingen bijgeleerd. Kelly voelde perfect aan wat ik nodig had om goed geholpen te worden. Ik voelde me daardoor gemotiveerd om met het advies aan de slag te gaan.”

Tot gauw!

Liefs, Kelly

ik ben Kelly van The Pet Coach

Algemene voorwaardenPrivacy beleid